ОУ „Св. Патриарх Евтимий“ във Велико Търново подари спортен празник на всички свои ученици

 


За прекрасното настроение на участниците се погрижиха професионалните инструктори на Спортувам инфо, както и практиканти по проект „Студентски практики“, предлагайки разнообразни активности на открито.
Събитието започна с танци под атрактивното ръководство на DJ Brendo. Фолклорни ритми стоплиха сърцата на учениците и учителите, които се включиха в най-дългото хоро в парк „Дружба“.
Най-малките участници в празника се забавляваха под зоркото око на инструкторите от Спортувам инфо в специална Детска зона, като за тях имаше подготвени редица интересни активности. По-големите демонстрираха скорост, управлявайки майсторски предоставените им скутери и ролери. Ученици и учители участваха в турнири по волейбол, футбол, хокей, народна топка и парков тенис.
За творческата изява на участниците беше обособена Арт Зона, в която всеки имаше възможност да сътвори свое уникално произведение на изкуството.
За да бъде празникът наистина незабравим, имаше още една причина – спортът, който обедини слънчевото време, грейналите усмивки  на ученици, родители и учители! В края му всички се хванаха на голямото хоро.