Европейската седмица на спорта и нашите първенци!

Велико Търново също спортува с #BeActiveTour и Европейската седмица на спорта.
Активностите в парк „Дружба“се отбелязаха с лекоатлетически крос. На разположение на присъстващите бяха и два маршрута за ориентиране и лабиринт.

Благодарим на Община Велико Търново за партньорството тази година и на всички участници, които популяризираха Европейската седмица на спорта и активния и здравословен начин на живот.
Наши ученици от начален етап спечелиха безапелационно първите места заедно с техния учител по Физическо възпитание и спорт – Стоян Владков. Първо място за Симона Сивриева от IVб, второ място София Георгиева от IVг, трето място Деница Сивриева от IVб в тяхната възрастова група, а Александър Йорданов IVа спечели първо място в неговата възрастова група.

Честитим на участниците, като им пожелаваме да продължат със своето старание към нови спортни успехи!

Обновена на 30.09.2022г.

В седмицата на спорта #BeActive, в училище се проведоха много спортни дейности с различни класове. За малките имаше игри свързани с разделното събиране на отпадъци, щафетни игри и гост беше учител по Kung fu. По късно през деня имаше открит урок по Kung fu в VIIа клас. Децата бяха очаровани и с интерес взеха участие в урока. Продължаваме и с турнир по волейбол, участие взе Kung fu VIIв клас. Денят беше изпълнен с много емоции и спортни игри!