Поздравителен адрес от директора на училището г-жа Иваничка Петкова

Мили ученици,
Уважаеми колеги и родители,

         Днес, 20.01., е денят на Св. Патриарх Евтимий Търновски – нашето училище празнува.

В тази необичайна година, в условията на Ковид, ние отбелязваме празника по нестандартен начин. Но макар и при спазване на строги противоепидемични мерки, в училище цари празнично настроение – за това свидетелства и отрупания с много цветя барелеф на нашия патрон, отдавайки почит и уважение на неизмеримото му за българския народ дело.

През тази седмица, посветена на патрона, във всички класове се проведоха срещи, рецитали, викторини. Всички вие се включихте в обявените конкурси за литературни творби и рисунки. Всеки от вас показа своята съпричастност и желание за творческа изява. Учениците от прогимназиален етап виртуално, а от начален етап – присъствено.

От името на цялото ръководство и лично от мое име поздравявам всички вас, наши възпитаници, с празника!

Искрено Ви благодаря за активното участие в изявите, свързани с този ден.

Пожелавам Ви да бъдете здрави, с много воля и упоритост да усвоявате нови знания и умения, да покорявате нови върхове в състезания и олимпиади, да носите с гордост званието „Евтимиевци“!

Уважаеми колеги,

Благодаря Ви за вашия всеотдаен ежедневен труд, за възпитанието и трудолюбието, на което учите нашите ученици, в чиито ръце е бъдещето на всички нас!

Пожелавам Ви да продължите със същия дух и професионализъм да предавате знанията и житейския си опит на своите възпитаници, да ги учите да бъдат достойни наши последователи и добри хора!

Бъдещето принадлежи на нашите деца! Пожелавам Ви да продължавате да посрещате предизвикателствата на делниците, изпълнени със сили и вдъхновение, здраве и всеотдайност!

ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!