Работилници онлайн

Скъпи приятели,

в изминалите дни на ограничение и здравословна изолация, продължихме своята работа по очертаният от пролетта път. Изградихме отново екипите си за обучение в онлайн среда, създадохме и изпълнявахме дейностите си по утвърден график с големи междучасия и сравнително къси часове. Не забравихме и нашите задължения към децата със специална грижа, които приемахме и присъствено. Междувременно, използвахме момента да извършим ремонт на училищната сградата, закупихме ново оборудване за часовете ни по природни науки и увеличихме сигурността на пребиваване в училищния двор, като разширихме периметъра на видеонаблюдение. 
Искрено се надяваме, че с усилията на учителите и неоценимата помощ от семействата си, учениците са били в дистанция от училищния свят, но не и от образованието.
Това е важно, обаче не е най-важното.
Най-важното е, че скоро ще се видим и ще продължим да работим, творим и развиваме по най-естественият за нас начин – в групата, в класа, в училището.
Весели празници, пазете се и бъдете щастливи!

от ръководството


Част от работилниците на нашите учители и ученици (декември 2020г.)П.п.  В началото на месец декември се проведе Национален конкурс за презентация, посветен на Международния ден на Черно море 31 октомври, организиран от Катедра „География“ при ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“ и РИОСВ – Велико Търново. В него взеха участие 48 ученици и студенти, които представиха 44 презентации.

Оценени и наградени са наши ученици:
В раздел: Опазване и възстановяване на черноморската природна система:
Велислава Куковска от VIIa клас – за отлично представяне в конкурса.
В раздел: Екологични проблеми на Черно море:
Първо място
– Петра Кръстева от VIIa клас
Второ място – Дария Хрисимова от VIIa клас 

Честито на децата и тяхната преподавателка г-жа Пенка Попова, БЛАГОДАРИМ!